Araç çubuğuna atla

F&B MÜDÜRÜ Görevleri

Ana sayfa Forumlar Otelcilik Yiyecek İçeçek F&B MÜDÜRÜ Görevleri

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Yazar
    Yazılar
  • #4414
    Haberci
    Anahtar yönetici

    Yiyecek İçecek gelir ve gider bütçesini hazırlamak, takip etmek, sapmaması için gerekli önlemleri almak,
    Yiyecek İçecek departmanında yer alan prosedür ve talimatları uygulamak, tüm personel tarafından uygulanmasını sağlamak, bunlar ile ilgili personelini eğitmek,
    Hotelin yıllık hedeflerini yerine getirebilmek amacıyla geniş kapsamlı bir iş planı hazırlamak, devamlı olarak departmanı ile ilgili performansını ve geliştirilebilecek yönlerini plana göre Genel Müdüre rapor vermek.

1 yazı görüntüleniyor (toplam 1)
  • Bu konuyu yanıtlamak için giriş yapmış olmalısınız.